Minőségmenedzsment

Társaságunk 2002-ben a szervezet egészére kiterjedő MSZ EN ISO 9001: 2009 szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszert vezetett be. Ennek megfelelően határoztuk és határozzuk meg a jövőben is minőségpolitikánkat. A hatékony információáramlás elősegítése, valamint a szolgáltatási minőség fokozatos emelése érdekében folyamatos kapcsolatot tartunk beszállítóinkkal és megrendelőinkkel. A munkavégzés minőségét nagymértékben meghatározzák a beszállítóktól származó inputok, ezért elengedhetetlen a megbízható partnerkapcsolatok kialakítása és folyamatos ápolása, így legfőbb beszállítóinkkal stratégiai kapcsolatot alakítottunk ki, mely garantálja a munkavégzéshez szükséges eszközök és anyagok beszállítását.

A TEN-T Zrt. műszaki tervezési és fejlesztési folyamatai során kiemelten figyelembe veszi a tervezett tömegközlekedési- energiaellátási hálózatok szabványkövetelményeit, hatósági előírásait, életciklusát, biztonságát, megbízhatóságát, tartósságát, karbantarthatóságát, az ergonómiát, és az esetlegesen felmerülő kockázatokat is. A felsoroltakon túl fokozottan figyelembe vesszük a környezeti hatásokat, az energiatakarékosság és a gazdaságosság prioritásával. Vállalatunk fontos szerepet vállalt speciális hatósági előírások kidolgozásában. Társaságunk tagjai felelősséget éreznek a vevői elégedettség magas szintjének megvalósításáért, hiszen tevékenységünk a városi közösségi közlekedés szolgáltatásait igénybe vevők közül naponta legalább egymillió embertársunkat érinti.

A 2009-es év meghatározó jelentőségű volt minőségmenedzsmentünk szempontjából. Az MSZ EN ISO 9001:2001 szabványnak megfelelő minőségirányítású rendszerünket a fejlesztések eredményeként  kiegészítettük az EN ISO 14001:2004 szabvánnyal.

Erőfeszítéseinket több ízben is kitüntetésben, elismerésben részesítették, így például Budapest főpolgármesteri elismerésben részesültünk a Hungária körút – Könyves Kálmán körút beruházása során végzett kiemelkedő munkánkért, legutóbb pedig az OPTEN „A” kategóriás cégminősítését kaptuk meg, amely a legmagasabb minőségű és legmegbízhatóbb magyarországi cégek védjegye és garanciája.

 

Adatvédelmi politika - dokumentum letöltése.

Adatvédelmi beszerzések-szerződések - dokumentum letöltése.