Erőforrásaink

A gyors és kiváló minőségű munkavégzés feltételeiről fizikai, technológia, humán és pénzügyi erőforrásaink gondoskodnak.

Társaságunk számára a humán erőforrások gazdagságát nevezhetnénk a legfontosabbnak, hiszen a megfelelő minőségű munkavégzés elengedhetetlen feltétele a humántechnológiai tényezők ápolása és fejlesztése.

Munkatársaink meghatározó része legalább 15-20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. A folyamatos fejlesztés és fejlődés elengedhetetlen manapság a vállalatok számára, így alkalmazottaink állandó jelleggel tanfolyamokon, továbbképzéseken vesznek részt, a jelentkező új ismeretek elsajátítása érdekében.

Társaságunk a tervezői és irodai munka megkönnyítése és ergonómiai fejlesztése érdekében 2006 folyamán egy új tágasabb, komfortosabb irodaházba költözött. Új irodánkat, mely egyben társaságunk székhelyévé is vált napjaink legkorszerűbb számítógépes rendszerével szereltük fel, komfortos tárgyalótermet alakítottunk ki, valamint a ház minden egyes helyiségét ergonómiai szempontból megfelelő bútorokkal rendeztük be, mely fejlesztések megfelelő hátteret nyújtanak a tervezéshez, vezetéshez és a kiviteli munka irányításához egyaránt.

Fizikai és technológiai erőforrásaink között említhetjük folyamatosan bővülő telephelyünket, ahol a munkavégzés megkönnyítése érdekében kollégáink rendelkezésére áll gépparkunk, valamint megfelelő mennyiségű és minőségű raktárkészletünk. Gépjárműflottánkat nagyságrendileg 60 saját tulajdonú személy-, tehergépkocsi és munkagép alkotja. A folyamatos szervízelések, javítások, valamint a flottában történő cserék és új vásárlások a megbízható, üzembiztos állomány kialakítását szolgálják. Szállító és szerelő gépjárműflottánk 6 db tornyos szerelőautót, 3 db darut, 2-2 db 7,5 valamint 3,5 tonnás daruval felszerelt teherautót, 8 db teherautót, 3 db kosaras autót, 3 db vaskerekű munkagépet, valamint 5 db szervizautót és további kiegészítő járműveket tartalmaz. Telephelyünkön jól felszerelt műhelyeink biztosítják a szükséges gyártási munkák elvégzését (lakatos, forgácsoló-megmunkáló, elektromos előgyártó és gépjármű javító-felújító).