Nagykörút

Nagykörút Galéria megtekintése
Ügyfél:
Siemens zRT.
Megvalósítás ideje:
2006, 2010, 2013
Helyszín:
Budapest
Munka jellege:
telepítés és átalakítás

A közelmúlt egyik legnagyobb és a budapesti tömegközlekedés egyik legkomolyabb változását és fejlesztését hozó nagykörúti combino villamos forgalomba állításához szükséges teljeskörű áramellátási és felsővezetékbeli felújítási és átalakítási munkálatokat cégünk végezte.

Ennek kapcsán, a Margit hídon és a teljes Nagykörúton 123 darab oszlopot állítottunk és több mint 12 kilométernyi felsővezetéket telepítettünk 35 darab kapcsolószekrénnyel, a villamos váltókat az eredeti állítási mód megtartásával rádió-frekvenciás állításúra bővítettük.

Az elmúlt 10 év egyik legnagyobb fővárosi beruházásában való részvételünk és minőségi munkánk révén nevünk összekapcsolódott a 21. század nagykörúti villamosjáratának megvalósulásával, olyannyira, hogy a területen azóta is a mi részvételünkkel történnek az esedékes karbantartási és fejlesztési munkák végrehajtása.

2010-ben a pályarekonstrukció II. ütemében a villamos áramellátási munkákat valamint a Blaha Lujza téri buszvezetői tartózkodó 230 V áram kiépítési munkáit végeztük el; míg 2013-ban a villamosvonal Teréz és József körúti szakaszán, valamint a Petőfi hídon pályafelújítás kivitelezéséhez kapcsolódó áramellátási és biztosítóberendezési munkákat végezte cégünk.