Margit híd

Margit híd Galéria megtekintése
Ügyfél:
MH 2009 Konzorcium (Közgép, A-Híd, Strabag)
Megvalósítás ideje:
2009 – 2011, 2013
Helyszín:
Budapest – Margit híd
Munka jellege:
rekonstrukciós, bővítési, építési és kivitelezési munkálatok

A Nagykörúti kombínó villamos építési munkálatait bemutató anyagaink között már természetesen szerepeltek a Margít hídra vonatkozó munkák, ám az itt végzett munkáink kiterjednek a Margit híddal kapcsolatos másik nagy volumenű beruházásra, nevezetesen a híd felújításakor, rekonstrukciójakor szükségessé vált munka kivitelezésére is. Ezeknek az építési munkáknak a kivitelezésekor cégünk a kezdetektől a munka befejezéséig jelen volt.

Megvalósítottuk a budapesti Margit-híd és a kapcsolódó közlekedési rendszer fejlesztése kivitelezési munkái megvalósításának a keretén belül az egyenáramú villamos felsővezeték, áramvisszavezetés, egyenáramú földkábel kivitelezését az első ütemben,majd a második ütemben az áramellátási munkák kivitelezését. Az építési munkálatok harmadik ütemében cégünk végezte a vasútvillamossági munkák keretében a villamos felsővezeték építését, a BKV egyenáramú földkábelek és H+K váltó kivitelezési munkáit. Végezetül a Margit híd – Jászai Mari tér áramellátási munkáit hajtottuk végre.

A munkálatok kapcsán építettünk és átszereltünk 5 kilométernyi felsővezetéket, állítottunk 37 darab oszlopot a hozzájuk tartozó oszlopkarokkal és felfüggesztésekkel. Beépítettünk 2 darab szakasz szigetelést kompletten és 6 kilométernyi egyenáramúvontatási földkábelt valamint a H+K váltót.