Budapesti kocsiszínek

Budapesti kocsiszínek Galéria megtekintése
Ügyfél:
BKV Rt., , Strabag zRT., Tóth T. D. Fővállalkozói és Mérnökiroda Kft.
Megvalósítás ideje:
2004 - 2008
Helyszín:
Budapest Angyalföldi -, Ferencvárosi -, Kelenföldi -, Hungária -, Száva – és Zugló kocsiszínek
Munka jellege:
rekonstrukciós, bővítési, építési és kivitelezési munkálatok

Cégünk az évtizedek során Magyarország összes villamos és trolibusz depójában dolgozott mind a tervezésben mind pedig a kivitelezésben. 2004 és 2008 között négy éven keresztül nyújtott teljeskörű szakmai szolgáltatást partnereinknek a legnagyobb és legjelentősebb budapesti kocsiszínek rekonstrukciós, bővítési és kivitelezési munkálatai során. A munkák és részvételünk volumenét jelzi, hogy többek között az alábbi rekonstrukciós, bővítési és kiépítési feladatokat hajtottuk végre:

Természetesen ezek csak a nagyobb egységei, szakaszai az általunk végrehajtott munkálatoknak.

Tevékenységünk kiterjedt a kocsiszínek korszerűsítésének és bővítésének minden, legfőképpen az áramellátással és javítási kapacitással kapcsolatosrészletére. Munkánk során felső- és légtápvezetékből valamint vontatási- és telefonkábelekből közel 15 kilométernyit telepítettünk, állítottunk 60 oszlopot és rekonstrukciós és bővítési munkánk során közel 2.500 négyzetméternyi térvilágítást építettünk ki. Mindezek mellett telepítettük a szükséges szakaszoló és táppont szekrényeket, szerelési pódiumokat, peronberendezést, vészkioldási automatikákat valamint váltófűtési rendszereket is.

A kocsiszínek kapcsán több tervezési feladatot is ellátott cégünk, így 2013-ban a Zugló kocsiszín teljes vágányhálózatának átépítéséhez villamos felsővezeték és váltófűtés engedélyezési és kiviteli terveket készítettük el, valamint a Bosnyák téri vágány áthelyezés villamos felsővezeték, váltófűtés és váltóállítás terveit.

A 2015. év során pedig a BKV Száva kocsiszín líravágányok átépítéséhez kapcsolódó vontatási földkábel, áramvisszavezetés, felsővezeték, váltófűtés engedélyezési és kiviteli tervekre kapott megbízatásunkat teljesítettük